Ofte stillede spørgsmål

Få svar på dine spørgsmål om permanent makeup

BOOK EN TID – SE KLINIKKER

Hvor længe holder det?

Permanent makeup holder 2-6 år hvor det langsomt fader ud, de fleste vil holde det ved lige og får en opfyldning inden for to år, hvor jeg tilbyder en opfrisknings pris.

Gør det ondt ?

Behandlingerne er ikke smertefulde, da jeg bedøver inden og under hele behandlingen. Brynene føles som en god brynplukning med pincet. Øjnene er mere følsomme, men mere som en ubehagelig kilden, ikke noget man ikke kan holde ud. Læber er det mest følsomme, og lige ved amorbuen kan det mærkes. også her er det til at holde ud. Det skal til smerte siges at det altid er forskelligt hvordan man oplever smerte, heldigvis er det mere sjældent at jeg har kunder der synes det gør meget ondt, det kan for de fleste mærkes, med kan fint holdes ud

Hvor lang tid tager det ?

For nye behandlinger tager det 1½ og 1 time for opfølgninger. Vær opmærksom på forsinkelser, jeg prøver hurtigt at kontakte dig hvis min dag skrider, men da det er et arbejde der kræver perfektionisme kan det tage længere tid hos nogle.

Allergier ?

Farverne jeg bruger er allergi testede og Eu godkendte, og jeg har ikke oplevet allergier. Har man en lang liste af allergier eller er nervøs for allergier, laver jeg gerne en priktest min. 48 timer før behandling. Allergier kan dog aldrig 100% udelukkes.

BOOK EN TID – SE KLINIKKER

Hvad med forkølelses sår ?

Et forkølelses sår skal være helet helt inden jeg kan behandle, der anbefales at på recept få Aciclovir som tages en dag før og fire dage efter behandling.

Hvad med ar ?

Ar kan være meget forskellige, ved nogle ar tager farven hurtigt ved og ved andre skal de måske ha et par ekstra behandlinger, men ja der kan arbejdes i ar.

Kan jeg bare få rettet lidt i brynet ?

Ja hvis det fx er et ar der skal dækkes kan vi sagtens det, kom forbi til en konsultation og jeg kan vurdere pris og behandling.

Hæver jeg, og kan jeg tage på arbejdet bagefter ?

Bryn er slet ikke slemme til at blive røde og hævede, det fortager sig som regel efter et par timer. Læber kan hæve og ved nogle en del, hævelsen er faldet meget til næste dag, der er de ofte bare flot boostede. Øjne hæver ved nogle og andre slet ikke, hvis de hæver kan det tage et par dage inden hævelsen er forsvundet. Generelt er der overskudsfarve og man ser mere sminket ud de første dage.

Hvordan betaler jeg ?

Man kan betale via mobilpay eller kontant.

Hvis man fortryder ?

Man skal have nøje overvejet hvad det er man vil have lavet, og hvordan man vil have det. Det er noget der holder i nogle år, derfor går jeg heller ikke på kompromis i hvad jeg finder helt unaturligt, og kan vil frabede mig at lave karikeret permanent makeup. Jeg korrigerer desværre stadig mange der får lavet noget forfærdeligt permanent makeup derude. Hvis det er noget der er knap så slemt kan jeg korrigere det, ellers anbefaler jeg at få det fjernet med laser.

BOOK EN TID – SE KLINIKKER

 
 
 

Denne hjemmeside benytter cookies for at hjælpe os med at forbedre din oplevelse hos os.