Om Nina Lammers

“Jeg startede min karriere med permanent makeup i 2006. Siden 2009 har jeg udelukkende arbejdet med permanent makeup både som udførende og som underviser. Jeg arbejder på klinikker i 5 forskellige byer, fordelt rundt i landet.

Se min video her

Mit arbejde med den permanente makeup startede i 2006. Her tog jeg min første uddannelse i Oslo, Norge som Linergist®. Jeg blev inspireret af min mor Bente Jensen, som allerede dengang havde mere end 20 års erfaring med permanent makeup – og derfor var og er en anerkendt Linergist®. Hun ejer Visage Hudplejeklinker i hele landet hvor jeg igennem mit liv har hjulpet og fulgt med på sidelinjen.

Allerede dengang var der travlt omkring permanent makeup, og jeg kunne se, at det var et spændende fag med potentiale for stor udvikling. Jeg havde længe vejledt og fulgt med omkring den permanente makeup, og det var spændende selv at gå i gang med behandlingerne. Det første halve år arbejdede jeg primært med opfyldninger dvs. pigmenteringer, der skulle friskes op, og det var en fantastisk måde at starte på, da der, også her, lå et stort ansvar i at udføre behandlingerne.

Min uddannelse i Oslo blev hurtigt efterfulgt af flere kurser på Long-Time-Liner’s hovedsæde i München.

Det blev til mere efteruddannelse som elite Linergist®, medicinsk pigmentering og i 2012 træner for Long-Time-Liner i Danmark.

Jeg har rejst rundt i Danmark og på Færøerne for at lave behandlinger, uddanne elever, kursister og for at tage diverse kurser i ’human medicinsk pigmentering’, hvor man arbejder med ar, areola, vitiligo, aloepecia, trichotillomani, hareskår, hårtab, skønhedspletter – altså alt hvad man kan hjælpe med inden for permanent makeup.

Der har været travlt i alle årene, og siden 2009 har jeg udelukkende arbejdet med permanent makeup på fuld tid, og valgte i 2014 at blive selvstændig, så jeg kunne komme rundt om i verden for at dygtiggøre mig og deltage i forskellige uddannelser hos anerkendte artister og brands.

Mit første kursus uden for Long Time Liner, var ’Master Brow Class’ i Hollywood, L.A. med blandt andet Mary Richardson, Nataliya Yremenko, Rebecca Chung, Sviatoslav Otchenash og Anna Savina. Siden har jeg også taget uddannelsen i ’Microblading’ v. Branko Babic, PhiBrows og areola ved Moshe Alul og Sylvia og Sylvia fra Amazink Micropigmentation Art & Sience samt hovedbundspigmentering ’Tricopigmentation’ v. Orsini og Toni Belfatto. og mange andre spændende kurser. Nu flere år senere og adskillelige kurser rigere, er jeg bare blevet mere forelsket i mit lille nichefag.

Det betyder meget for mig at gøre mine kunder tilfredse, og lave et flot og naturligt resultat. Derfor er jeg ofte udenlands, til kurser og konferencer, og jeg sørger hele tiden for at være opdateret på nye metoder, farver etc.

BOOK EN TID – SE KLINIKKER

Slide
 
 
 

Denne hjemmeside benytter cookies for at hjælpe os med at forbedre din oplevelse hos os.