Eyeliner

En permanent eyeliner er den perfekte løsning, hvis man har allergier over for makeup

 

Permanent eyeliner er til dig der ønsker en vippefortætning eller mere markeret eyeliner der altid sider perfekt. Det kan også være du for eksempel ser dårligt, og har svært ved at tegne eyelineren op selv. Det kan være du dyrker meget sport og ønsker en blivende eyeliner eller måske er du plaget af allergier eller dine øjne generelt løber så det kan være svært at bruge en almindelig makeup.

Eyelineren laves så det ligner en fortætning af vipperne – over og under øjet.

Den lægges helt tæt på vippehårene, hvor det ser helt naturligt ud, og alt efter ønske og hvad der ser pænt ud kan intensiteten og bredden øges.

En designer eyeliner er en lidt bredere eyeliner, der eventuelt kan føres længere ud end vippe-kanten.

Det er forskelligt om man ønsker en enkel eyeliner, eller både over og under øjet.

Vi taler altid om ønsker og muligheder inden vi går i gang. Jeg bruger kun sort, grå eller mørkebrun eyelinerfarve, da de vil blande sig bedst med vipperne, og fade mest naturligt.

Før behandling

Ved eyeliner er det meget vigtigt at man ikke har brugt vippe-serum til forlængelse af vipper, de seneste 2 måneder før behandlingen.

Du må ikke have kunstige vipper på da jeg ikke vil kunne komme ordentligt til og de efterfølgende vil genere vippe-kanten.

Hvis du ønsker at farve vipperne skal det gøres minimum 5 dage inden behandlingen. Ved hævede øjne eller betændelse kan jeg ikke udføre behandlingen.

Efter behandlingen

Efter pigmentering af eyeliner kan der være hævelse på øverste øjenlåg, dette vil forsvinde i løbet af et par dage. Der vil være overskudsfarve, der forsvinder efter 5-6 dage. Der skal ikke smøres eller behandles med cremer eller andet i det behandlede område. Der må ikke bruges makeup, og heller ikke afrens af øjenomgivelserne. Undgå klor- og saltvand, dampbad med mere. Hold hovedet tilbage når du vasker hår, så der ikke løber for meget vand ned i øjnene. Giv generelt området ro.

Ved ny eyeliner gentages processen efter 4 uger og det endelige resultat ses efter yderligere 2 uger.

Er det en genopfriskning er én behandling nok.

Eyeliner farven svinder langsomt med årene, jeg anbefaler en genopfriskning efter 1-2 år hvis man ønsker at holde farven mere intens.

BOOK EN TID – SE KLINIKKER

 
 
 

Denne hjemmeside benytter cookies for at hjælpe os med at forbedre din oplevelse hos os.