Bryn

Der findes flere metoder til at lave permanente bryn.

 

Der findes flere metoder til at lave permanente bryn.

Det er forskelligt om jeg vælger maskine med nål eller microblading, det er op til hudtype og ønsket intensitet.

Microblading er en håndmetode hvor man med en række nåle ridser farve ned i huden. Dette giver fine enkelte ”hårstrå”. Maskinen kan det samme, men i samme omgang også tilføje lidt skygge hvis det ønskes. Nogle gange bruger jeg begge metoder i samme behandling.

Kært barn har mange navne, behandling af bryn bliver omtalt som Umbre, skygge, shadede, hårstrejf, hårstrå, 3D, 4D, hybridbryn og der kommer hele tiden nye trends. Jeg holder selvfølgelig øje med hvad der kommer af nye tiltag indenfor permanent makeup, og vi aftaler sammen hvad der passer bedst til dig. Det er individuelt, hvad man foretrækker, uanset tegner jeg altid op, inden jeg begynder med pigmenteringen, når vi er blevet enige om farve, form og intensitet.

Jeg går altid efter det mest naturlige look, tager udgangspunkt i alder, type, hårfarve med mere. Ved 1. behandling startes stille ud og vi kan altid tone farven mere op ved 2. behandling.

Jeg fjerner aldrig de naturlige hår, men tager udgangspunkt i det, man har og retter til i formen – derved retter jeg selvfølgelig brynene til ved samme lejlighed.

Bryn laves ofte, hvis man mangler den perfekte form, hvis hårene delvist eller helt mangler, eller man har lyst til et mere intenst look omkring sine bryn.

Mange har oplevet, at brynene er blevet overplukkede, eller efter sygdom ikke vender tilbage, andre ønsker blot et mere symmetrisk eller veldefineret bryn.

Bryn inden behandling

Du må meget gerne komme med uplukkede bryn og uden farve, da jeg derved kan se mest muligt af, hvordan de ser ud naturligt.

Hvis det er en genopfyldning, må de helst ikke farves 14 dage før og efter behandling.

Jeg vil gerne farve dem lige inden behandling, da jeg så har haft mulighed for at se, hvordan de ser ud uden overskudsfarve. Gør mig dog opmærksom på, hvis det ønskes, da jeg så sætter lidt ekstra tid af.

Hvis du er vant til at tegne dine bryn op, må du gerne have dem sådan, når du kommer, så kan jeg se, hvordan du plejer at have dem, og hvad du er vant til. Jeg renser af, bedøver og tegner op, inden vi går i gang.

Efterbehandling

Brynene kan umiddelbart efterbehandlingen være en anelse røde og hævede, men som regel ser de bare fine, måske en anelse for mørke, ud. Hvis de er blevet røde, aftager der som regel efter et par timer. Der går cirka en uge, hvor huden heler og overskudsfarven forsvinder.

Lige efter behandlingen må du gerne vaske brynene med koldt vand eventuelt våde vatrondeller. Dette gøres 3-4 gange kun på første dag – derefter skal de holdes tørre.

Ved bryn kan de på 2. dagen tone mørkt op og derefter går der nogle dage med at de skaller af. Det er vigtigt at man ikke piller i brynene – ved hårvask holdes hovedet tilbage så der ikke kommer for meget vand på brynene.
Dag 2-3 må brynene gerne smøres med klorhexidin/pathenol creme i et meget tyndt lag.

Ingen klor eller saltvand en uge efter behandling. Generelt bør man være opmærksom på bakterier og fx ikke pille i det behandlede område.

Første gang man får en behandling, kan meget af farven forsvinde, når overskudsfarven fortager sig. Det er helt normalt, og ved efterbehandlingen lægges mere farve på. Derfor er det vigtigt, at man kommer til begge behandlinger, da det endelige resultat først derefter vil foreligge. Ved førstegangsbehandlinger er det inkluderet i prisen.

BOOK EN TID – SE KLINIKKER

 
 
 

Denne hjemmeside benytter cookies for at hjælpe os med at forbedre din oplevelse hos os.