Om permanent makeup

Permanent makeup handler om at forbedre, justere eller blot tilføje det, som man mangler fra naturens side- at vågne op med det der svarer til en let makeup men samtidig være fri for at bruge meget tid foran spejlet. Permanent makeup giver velvære og naturlig skønhed – ’Wake up beautiful’.

Mange ved ikke, hvad permanent makeup eller micro pigmentering er, og de er derfor i tvivl om, hvorvidt de tør få lavet permanent makeup. Man skal selvfølgelig have overvejet det nøje, inden man får det lavet. Derfor tilbyder og anbefaler jeg også, at lave en aftale med mig, hvis man er i tvivl, så man kan høre nærmere om, hvad permanent makeup er, hvordan det laves osv. her kan man stille alle sine spørgsmål.

Vigtigst for mig er, at man forstår, at jeg altid sikre mig at den permanente makeup giver et naturligt udseende.

Ved første behandling taler vi om forventninger og ønsker. Vi tager udgangspunkt i hvad du har eller ikke har, og tegner op for at finde den form der passer til dig. Jeg tager selvfølgelig højde for alder, type, hårfarve, hudtone med mere.

Vi kan altid starte ret stille og neutralt ud. Ved 2. behandling kender du processen bedre og vi snakker om ændringer og går eventuelt en tone op i farve hvis det ønskes. Ved 1. behandling afsættes 1,5 time, og ved 2. behandling 1 time.

I det følgende vil jeg forklare lidt om, hvad permanent makeup er, hvordan jeg udfører mit arbejde osv.

Permanent makeup er en pigmentering, der ligges lige under huden. Til forskel fra en alm. tatovering ligges pigmentet ikke så dybt, og vil derfor også fade med tiden.

Farverne, der bliver brugt er alle allergitestede og CE mærkede – det er din garanti for optimal sikkerhed og tryghed.

Der pigmenteres mellem 0,2 – 0,8 mm ned i huden. Permanent makeup holder ca. 2-6 år, afhængig af intensiteten af farven, en lysere farve fader også hurtigere og celleskiftet i huden har også stor betydning for hvor længe en farve holder.

Pigmenterne fader stille og roligt, så den til sidst vil være meget aftagende. Læber og eyeliner anbefaler jeg at få frisket op ca. hvert 1,5-2 år, hvor de vil være fadet i farven. Bryn ca. hver 1-1,5 år, da de ofte ikke er lavet så kompakte, og derfor fader hurtigere i farven.

BOOK EN TID – SE KLINIKKER

 
 
 

Denne hjemmeside benytter cookies for at hjælpe os med at forbedre din oplevelse hos os.